Deze merken verkopen de stoerste rugzakken

De rugzak is waarschijnlijk de meest gekozen tas voor iemand die op zoek is naar iets stoers. Een rugzak is enorm handig in gebruik en inmiddels zijn er heel wat merken op de markt die dit soort tassen verkopen. Zie je door al die bomen het bos niet meer? In dit artikel delen we de drie populairste merken die stoere rugzakken verkopen.

 

Herschel Supply Co

 

Herschel heeft zich de afgelopen tien jaar populair gemaakt op het gebied van rugzakken. De rugzakken van dit merk zijn inmiddels iconisch geworden, met de kenmerkende bruin leren riempjes en het witte etiket met merklogo aan de voorkant van iedere tas. De tassen zijn geïnspireerd op het Canadese buitenleven, dus de tassen doen je denken aan activiteiten als scouting en hiking. Een van de populairste modellen van Herschel is de rugzak met twee bruin leren riempjes aan de voorkant.

 

Eastpak

 

Het merk Eastpak bestaat al sinds 1952 en de rugzakken worden veelvuldig gebruikt door zowel scholieren, studenten als young professionals. Eigenlijk heeft bijna iedereen wel een keer een Eastpak-rugzak gehad in zijn of haar leven. De klassieke ovaalvormige rugzak met een klein voorvak is waarschijnlijk de bekendste Eastpak, maar het merk biedt ook rugzakken met stoere riempjes en rugzakken die speciaal bedoeld zijn voor buitensporten.

 

The North Face

 

The North Face maakt al sinds 1966 kleding, schoenen, tassen, tenten en slaapzakken voor (buiten)sporters. Alles heeft dan ook een stoere uitstraling, zo ook de rugzakken van dit merk. De rugzakken hebben handige snufjes, zoals een reflecterende stof zodat je ook in het donker zichtbaar bent. Veel tassen zijn echt bedoeld voor de avonturier, met bijvoorbeeld een gereedschapshouder en een extra riem voor de veiligheid, om over je rug en om je buik te doen.